Digitale Top 2000 dienst

Kerkdienst
Protestantse Wijkgemeente
Datum: 
donderdag 30 december 2021 - 15:00
Predikant: 
Ds. Wim Hortensius
Locatie: 
Emmaüskerk
I want to break free
Het thema is gelinkt aan het gelijknamige nummer ‘I want to break free’ van de Britse band Queen. Deze keer komt er een reiziger langs die in gesprek gaat met mensen die zij onderweg tegenkomt. Zij geven haar tips mee voor de verdere reis die ook waardevol kunnen zijn voor anderen
 

De dienst wordt gehouden op donderdag 30 december in de Emmaüskerk aan de Dorpsweg. De aanvangstijd is 15.00 uur. De band Basil uit Kampen verleent live medewerking aan deze bijzondere kerkdienst.

We hopen dat de dienst onder de (dan) geldende maatregelen door kan gaan. Aanmelden voor de dienst is verplicht, dit kan tot en met maandag 27 december.
In verband met corona is slechts een beperkt aantal jongeren en ouderen welkom in de kerk. De Top 2000 kerkdienst wordt mede daarom ook digitaal uitgezonden met een link voor meekijken op dezelfde website.

Om 19.30 uur wordt de opgenomen middagdienst nog een keer integraal uitgezonden. “Daardoor kunnen ook belangstellenden die bijvoorbeeld overdag moeten werken deze Top 2000 dienst nog een keer op dezelfde dag beluisteren en bekijken.”
 
 

Volg de kerkdienst uit de Emmaüskerk

Kijk live naar de kerkdienst via KerkTV

Om de dienst via KerkTV te kijken is een goede internet verbinding vereist.

Mocht de dienst hierboven niet laden, dan kunt u hier klikken om de stream in een nieuw venster te openen: http://media.streampartner.nl/player.php?url=qmtn2sh9uj5rpu63ba6k

Na afloop van de dienst in de kerkdienst terug te kijken via het  YouTube kanaal Kerk tv PKN Hattem.
Diensten tot 3 mei 2020 zijn terug te kijken via https://www.youtube.com/channel/UCE67tT_TtEX0ZA2Kz2jN_TQ

Luister live naar de kerkdienst

Wanneer de kerkdienst hierboven niet gestart kan worden, dan kunt u de dienst ook beluisteren via Kerkdienstgemist.nl

Wilt u een dienst terugluisteren, klik dan hier.

 

Collectes tijdens de coronacrisis

De afgelopen maanden bent u als gemeente in de gelegenheid gesteld uw collecte digitaal via de website over te maken.
Hiervoor hebben we gratis gebruik kunnen maken van de diensten van Stichting Kerkelijk Beheer in samenwerking met “Samen Goed Doen”.

De gratis dienst is echter met ingang van 16 oktober komen te vervallen. We hebben onderzocht in hoeverre de kosten van de dienst en de ideal-betalingen opwegen tegen de ontvangsten. Gelet op het geringe gebruik dat er van de digitale mogelijkheid wordt gemaakt stoppen we met deze wijze van digitaal collecteren.

Omdat we door de maatregelen nog steeds beperkt zijn in het houden van onze fysieke erediensten zijn we als diaconie en college van kerkrentmeesters hoofdzakelijk aangewezen op overboekingen op onze reguliere rekeningnummers. We brengen dit dan ook bewust nog een keer onder uw aandacht omdat onze uitgaven ‘gewoon’ doorlopen maar de inkomsten dalen.

De rekeningnummers zijn:

  • Gereformeerde Kerk:
    • Diaconie NL71 RABO 0325 7111 00
    • Kerk NL61 RABO 0325 7002 22
  • Hervormde Gemeente:
    • Diaconie NL12 RABO 0325 7023 65
    • Kerk NL36 RABO 0325 7034 85

Wij danken u alvast voor uw bijdragen.