Stiltewandeling (komt in verband met het coronavirus te vervallen)

Activiteit
Leerhuis
Datum: 
zaterdag 4 april 2020 - 8:45
Locatie: 
Pastorie Gaedsbergh 13 - Hattem

In 2020 wordt er opnieuw een Stiltewandeling gehouden.

Dit keer niet in Hattem zelf maar op de Dellen bij Heerde en Epe. We starten onze wandeling op zaterdag 4 april om 9.15 uur op de parkeerplaats bij de Schaapskooi, bereikbaar via de Elburgerweg. En rijden daar vanuit Hattem met de auto naar toe. Wie mee wil rijden moet uiterlijk 8.45 uur aanwezig zijn bij de pastorie op de Gaedsbergh en dit vooraf kenbaar maken in zijn of haar aanmelding. Met de eigen fiets of auto naar de Schaapskooi rijden kan ook. Zorg er dan voor dat u daar uiterlijk 9.10 uur arriveert, om de start van de wandeling niet te missen.

De Dellen is een prachtig natuurgebied met bossen, heide en vennetjes. We zullen daar doorheen, tussendoor en langs lopen met aan u de keus dat geheel of grotendeels in stilte te doen. Ook worden er enkele tussenstops ingepland met een apart bezinnings- en stiltemoment, onder meer bij het prachtig gelegen Pluizenmeertje.

Doel van de Stiltewandeling is de drukte van alledag even te parkeren en na te denken over jezelf, mensen van wie je houdt en de plek die God inneemt in jouw leven. De wandeling wordt georganiseerd door dichter Hans Lambrechts en ds. Wim Hortensius.

We zullen rond 11.00 uur weer op de parkeerplaats bij de Schaapskooi arriveren en drinken daar dan een kopje koffie. Rond 11.45 uur zullen we weer in Hattem terugkeren. Fietsen
en auto’s kunnen naast de pastorie en auto’s ook langs de Hessenweg voor de pastorie worden geparkeerd. En als u met de auto komt en in de gelegenheid bent eventueel nog een paar mensen mee te nemen naar Heerde, dan horen we dat graag. 

Inleider
Ds. Wim Hortensius
dichter Hans Lambrechts

Contactpersoon
Ds. Wim Hortensius, hortensiusw@gmail.com
Hans Lambrechts, hlambrechts@kpnmail.nl