Stiltewandeling

Activiteit
Leerhuis
Datum: 
zaterdag 24 maart 2018 - 14:00
Locatie: 
Kapel pastoraal centrum De Hezenberg Hattem

Op zaterdag 24 maart, kort voor de start van de Goede Week, wordt er in Hattem weer een Stiltewandeling gehouden. Een mooie kans om de drukte van alledag even te parkeren en na te denken over jezelf, mensen van wie je houdt en de plek van God in je leven. Het programma begint om 14.00 uur in de Kapel van pastoraal centrum De Hezenberg met gedichten, stiltemomenten en passende muziek. De wandeling zelf, met ruimte om na te denken over inspirerende teksten, begint rond 14.30 uur.

Vorig jaar is het eerste deel van de wandeling geheel in stilte afgelegd en werd daarna ook ruimte geboden om (zachtjes pratend) woorden en gedachten met elkaar te delen. Omdat enkele deelnemers aangaven dat zij de hele route wel ‘in stilte’ hadden willen lopen wordt daar dit jaar ook ruimte voor geboden. Vindt u het prettig om op een gegeven moment met anderen het gesprek aan te gaan, dan kan dat. Gaat uw of jouw voorkeur uit naar ‘geheel in stilte wandelen’ dan is dat ook mogelijk. Verder worden mensen die slecht ter been zijn in de gelegenheid gesteld om alleen het openingsprogramma (bestaande uit stiltemomenten, poëzie en passende muziek) bij te wonen.

De medewerkenden aan de Stiltewandeling zijn: dominee Wim Hortensius (inspirerende teksten), Ellis van der Scheer (dwarsfluit) en Hans Lambrechts (gedichten). Aanmelding vooraf wordt op prijs gesteld, maar wie op het laatste moment nog denkt ‘ik wil ook graag mee lopen’ is ook nog welkom.


Impressie vorig jaar gehouden Stiltewandeling (Foto Wim Hortensius) 

Inleiders 
Ds. Wim Hortensius en dichter Hans Lambrechts

Contactpersonen 
Ds. Wim Hortensius (038-4524660; hortensiusw@gmail.com)
Dhr. Hans Lambrechts (06- 15380698)