Start repetities Andreascantorij

Nieuws
Algemeen

Vanaf donderdag 2 september 2021 pakt de Andreascantorij de wekelijkse repetities weer op. Nieuwe zangers zijn hartelijk welkom om tijdens een repetitie kennis te maken met de leden, dirigent en het repertoire. De repetities vinden elke donderdagavond van 19:45-22:00 uur plaats in de Grote- of Andreaskerk in Hattem.

 

De koorleden hebben reuze zin om weer te zingen na een periode van door corona afgedwongen rust. In 2022 beleeft de Cantorij haar 45-jarig bestaan. Dat viert het koor graag met ieder die van zingen houdt of graag naar de muziek luistert. Nieuwe zangers zijn dan ook hartelijk welkom als lid of voor deelname aan een project.

 

De Andreascantorij bestaat uit enthousiaste zangers uit Hattem en omstreken die graag liturgische muziek uitvoeren in en rond diensten in de Andreaskerk en op andere locaties. De Cantorij werd in 1977 opgericht door Harm Jansen die tot 2020 met tussenpozen dirigent was. De muzikale leiding is op dit moment in handen van Herman Weelink die al vele jaren ervaring heeft met het leiden van koren.

https://www.youtube.com/watch?v=6BiBGoXyuxc