Uitzendingen in plaats van samenkomsten i.v.m. Coronavirus

Nieuws
Algemeen

12 maart  heeft de Federatieraad, gelet op de maatregelen van de overheid en het dringend advies van de PKN, besloten de kerkdiensten in beide kerkgediensten af te gelasten. Dit geld ook voor de vesperdiensten, de Taizé dienst en het paasontbijt.

 

Het kerkelijk bureau is in ieder geval tot en met  3 april gesloten en mogelijk wordt dit verlengd.Contact met het kerkelijk bureau kan worden gezocht via de mail kerkelijkbureau@hervormdhattem.nl

Door de aangescherpte maatregelen kunnen we tot en met 1 juni niet bij elkaar komen in de kerk voor het houden van de erediensten . Gelukkig is er de mogelijkheid om een dienst uit te zenden/of te beluisteren via internet.

De dienst van a.s. zondag 29 maart, 10.00 uur wordt ook uitgezonden via RTV Hattem en Radio Hattem, voorganger in deze dienst is ds. B.J.D. van Vreeswijk.

De wekelijkse uitzendingen zijn zowel te beluisteren als te bekijken via deze website door te klikken op de hiervoor speciaal aangemaakte link op de homepage. De huidige kijk- en luistermogelijkheden zijn geupgrade maar mocht er desondanks toch overbelasting ontstaan dan kunt u de dienst achteraf o.a. nog terugluisteren via kerkdienst gemist, ook via deze website te benaderen. (Tab diensten: clicken op uitzending gemist, Andreaskerk en dan de datum aanklikken) of via Youtube via kanaal kerktv pkn hattem ( clk hiervoor de link aan).

De nieuwe regels maken het dat de leerhuis- en overige activiteiten die na 6 april gepland stonden helaas ook komen te vervallen

Wel kunt u vanaf a.s.  woensdagavond 1 april van 19.15 tot 19.45 uur door te kijken/luisteren thuis een Avondgebed mee vieren. Het Avondgebed van a.s. woensdagavond wordt uitgezonden vanuit de Emmaüskerk, het Avondgebed van 8 april komt vanuit de Andreaskerk.

Op deze site hopen wij u de komende weken zo goed mogelijk te blijven informeren over de actuele ontwikkelingen.

Ook verschijnt er komende week een extra (kleine) editie van het kerkblad.

Voor pastorale vragen kunt u contact opnemen met mw. H.v.d. Beek, telnr. 038-4441256  en mw. M. Stoker, telnr. 4445444 of met één van de predikanten.