Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Nieuws
Algemeen

Het kerkelijk bureau is  weer geopend op vrijdagavond, zie hiervoor het separate bericht op de website . Contact met het kerkelijk bureau kan  ook worden gezocht via de mail kerkelijkbureau@hervormdhattem.nl

Op dringend advies van de PKN is miv zondag 11 oktober het aantal aanwezigen in de fysieke kerkdienst weer terug gebracht naar maximaal 30 personen (excl. ambtelijke vertegenwoordig en ondersteuning van de dienst).

Ook is er geen gemeentezang, de liederen worden enkele gemeenteleden namens de gemeente gezongen.

Tevens wordt gevraagd tijdens het betreden en verlaten van de kerk een mondkapje te dragen.

De werkgroep van uit het College van Kerkrentmeesters heeft voor beide kerken een gebruiksplan en een protocol opgesteld (zie hiervoor het separate bericht op deze site) In het  kerkblad staat van beide wijken informatie  over de gang van zaken.

Gelukkig  blijft er de mogelijkheid om een dienst te bekijken /of te beluisteren via internet

Zondag  29 november, de Eerste Adventszondag worden er 2 diensten uitgezonden om 10.00 uur.

In de Emmaüskerk gaat ds. B.J.D. van Vreeswijk voor in de Andreaskerk is ds. W. Hortensius de voorganger.

Zondagavond 19.00 uur is er in de Andreaskerk een digitale dienst voorganger is ds. W.B.H. ten Voorde uit Nunspeet

 

De wekelijkse uitzendingen zijn zowel te beluisteren als te bekijken via deze website door te klikken op de hiervoor speciaal aangemaakte link op de homepage. De huidige kijk- en luistermogelijkheden zijn geupgrade maar mocht er desondanks toch overbelasting ontstaan dan kunt u de dienst achteraf o.a. nog terugluisteren via kerkdienst gemist, ook via deze website te benaderen. (Tab diensten: klikken op uitzending gemist, Andreaskerk en dan de datum aanklikken) of via Youtube via kanaal kerktv pkn hattem ( klik hiervoor de link aan).
Mocht de uitzending tijdens de dienst uitvallen dan kunt u de dienst vervolgen door te klikken op kerkdienst luisteren en kunt u de dienst luisterend meemaken. Inmiddels zijn we bezig te onderzoeken hoe het komt dat de uitzending verbroken wordt.

 

Op deze site hopen wij u de komende tijd zo goed mogelijk te blijven informeren over de actuele ontwikkelingen. 

Voor pastorale vragen kunt u contact opnemen met mw. H.v.d. Beek, telnr. 038-4441256  en mw. M. Stoker, telnr. 4445444 of met één van de predikanten.

Verdere informatie over de activiteiten van de Stadsnoordwijk, kunt u vinden op de homepage onder het kopje Nieuws: Coronarichtlijnen Stadsnoordwestwijk en Erediensten Protestantse Wijkgemeente vanaf 11 oktober.