Kerkbalans 2023

Nieuws
Algemeen

Kerkbalans 2023

Geef vandaag voor de kerk van morgen

Actie Kerkbalans 2023 komt eraan

In januari gaat Actie Kerkbalans van start. Het thema is ook dit jaar ‘Geef vandaag voor de kerk van morgen’. Tijdens deze Actie krijgen alle leden van onze gemeente een brief met het verzoek voor een jaarlijkse financiële bijdrage. We hopen dat we ook in 2023 weer op u mogen rekenen!

Voor de kerk van morgen

De kerk is niet alleen voor ons maar ook voor de generaties na ons van grote waarde. Na een aantal lastige jaren staan de kerkdeuren nu weer wagenwijd open en daar zijn we dankbaar voor! Daarom is het nu tijd om weer vooruit te kijken. Zodat we ook in de toekomst van betekenis kunnen zijn voor mensen die verdieping en ontmoeting zoeken. Uitnodigend kunnen zijn voor jonge mensen die hun leven nog voor zich hebben. Door vandaag te geven, maken we de kerk van morgen mogelijk.

Samen voor onze kerk
Kerk-zijn kunnen we alleen samen. Doe daarom mee aan de Actie Kerkbalans en vul het toezeggingsformulier in januari ruimhartig in. In de week van 16 januari komt een vrijwilliger het
formulier bij u bezorgen en een week later weer ophalen. ook is er de mogelijkheid hem bij de loper te brengen.U kunt uw bijdrage ook digitaal toezeggen.

Om de actie ‘kerkbalans 2023’ eenvoudiger te maken (voor u en voor de kerk) is het bij de komende actie kerkbalans mogelijk om digitaal uw uitnodiging te ontvangen en digitaal de toezegging te doen.
U ontvangt dan geen uitnodiging op papier meer en u hoeft ook niet thuis te blijven voor de loper die uw antwoord komt ophalen.
Wanneer u kiest voor deze optie zult u de uitnodiging via e-mail ontvangen. In de uitnodiging voor 2023 staat dan een link naar een online pagina waarin u de toezegging kunt doen. Dat formulier ziet er dan net zo uit als u gewend was op papier in te vullen. Het enige wat we van u nodig hebben is uw e-mail adres en de bevestiging dat u ‘online’ wilt meedoen.  U kunt hiervoor nu al een mail sturen naar: kerkbalans@pknhattem.nl met vermelding van uw naam (volledig met voorletters)  en adres.

Door te geven, kan de kerk blijven doen waar ze al eeuwenlang voor staat. Op naar de kerk van morgen!