gemeenteavond start prekenserie & kringwerk

Activiteit
Stadsnoordwestwijk
Datum: 
woensdag 25 september 2019 - 20:00
Locatie: 
Emmaüskerk

Gemeenteavond 25 september – start Prekenserie & Kringwerk

Dit winterseizoen willen we, in navolging van het afgelopen jaar, starten met een nieuwe prekenserie, dit jaar over de Tien Geboden.
Ds. van de Linde en ds. van Vreeswijk zullen beiden preken over de geboden, en we hopen dat ook veel kringen aan zullen sluiten bij dit thema.
Dit zorgt voor een mooi link tussen eredienst en kringwerk en stimuleert de gesprekken in de gemeente over de preken.
Over ieder gebod zijn er twee preken. De eerste dienst gaat over het gebod zelf, de tweede dienst is een aanvulling,
die bijvoorbeeld belicht wat het Nieuwe Testament over dit gebod zegt of die een onderdeel van het gebod verder uitdiept.
Daarom van harte uitgenodigd om met uw en jouw kring mee te doen, voor kringmateriaal wordt gezorgd
(dit zal verspreid worden via de kringcoördinatoren). De eerste dienst is zondagmorgen 6 oktober en gaat over het eerste gebod.
De tweede dienst is zondagavond 6 oktober zal gaan over hoe Jezus met dit gebod, en met de geboden in het algemeen omgaat.
Om de prekenserie en het nieuwe kringseizoen goed in te gaan, is er een gemeente-avond op woensdag 25 september,
waarop u en jij welkom zijn. Deze avond zal vooral gaan over de aanhef van de Tien Geboden:
Ik ben de Heere uw God die u uit het slavenhuis bevrijd heeft. Aan de hand van deze aanhef willen we Tien Geboden inleiden.
De avond wordt gehouden in de Emmauskerk. De avond begint om 20 uur, om 19.45u is er koffie. We hopen velen van u te ontmoeten!

Wilt u of wil jij op een kring of gewoon een keer bij een kring kijken, bel of mail gerust (eline@vanvreeswijk.nl / 038-4443200 of jaschrooten@gmail.com / 038 – 4441817).
Het kringwerk neemt in de gemeente een belangrijke plaats in.
Rondom het goede verhaal van het Evangelie praten we in kleine groepen door over persoonlijke ervaringen & de betekenis van de Bijbel in ons eigen leven!
Daarnaast trek je op een kring wat intensiever op met een aantal gemeenteleden, wat ook de persoonlijke betrokkenheid op elkaar vergroot.