Vrijwilligersavond

Activiteit
Algemeen
Datum: 
vrijdag 10 februari 2023 - 20:00
Locatie: 
Emmaüskerk.

Aan al onze vrijwilligers van de beide wijkgemeenten,

 

Beste allemaal,

 

Zoals jullie in het kerkblad van december hebben kunnen lezen wordt er een vrijwilligersavond gehouden om alle vrijwilligers in onze beide wijkgemeenten te bedanken voor al het werk wat het afgelopen jaar weer is verzet. En dat is ontzettend veel!  

 

Een jaar lang is er weer gezorgd, schoongemaakt, gebeamerd, muziek gemaakt, opgepast, van alles rondgebracht, koffie geschonken, klussen gedaan, zaken geregeld en ga zo maar door! Als we een poging doen om persoonlijk iedereen te bedanken zullen we daar niet in slagen.

 

Wij nodigen jullie van harte uit op vrijdag 10 februari in de Emmauskerk om 20.00 uur.

Het is de bedoeling dat we elkaar onder het genot van een drankje en wat hapjes ontmoeten. Wie weet wat voor nieuwe contacten en ideeën hier weer uit voort komen. En levert het nog een aantal nieuwe vrijwilligers op want die zijn in onze gemeente hard nodig!

 

Het is wel noodzakelijk dat jullie je vooraf opgeven. Hiervoor is een emailadres aangemaakt: vrijwilligersavond@pknhattem.nl

Lukt dit om een of andere reden niet dan kun je ook altijd bij een van de kerkrentmeesters of bij de koster Jeanet Brouwer terecht.

 

Rest ons nog om jullie allemaal een gelukkig en gezond Nieuwjaar te wensen! En nogmaals iedereen die zich op wat voor manier binnen onze gemeente heeft ingezet, reuze bedankt!!

 

Namens de kerkrentmeesters,