Opnieuw Top2000 kerkdienst in Emmauskerk

Activiteit
Algemeen
Datum: 
vrijdag 29 december 2017 - 19:30
Locatie: 
Emmaüskerk

In Hattem wordt voor de derde keer in successie een Top2000 kerkdienst gehouden. Dit gebeurt op vrijdag 29 december 2017 met als bindende thema ‘Mijn Hemel!!!’ De band Basil verleent met live muziek medewerking aan de dienst, ook ter ondersteuning van de samenzang.

De woorden ‘Mijn Hemel!!!’ geven in eerste instantie ruimte voor “onze boosheid, het verdriet en de verontwaardiging over wat niet goed gaat in de wereld, ver weg of dicht bij”, delen de organisatoren mee. Maar daarna komt er, gelinkt aan diezelfde uitdrukking, “ook ruimte voor de verwondering en blijdschap over al het moois dat er is: Mijn Hemel!!!”
In het eerste deel van deze muzikale dienst zijn vooral protestsongs te horen en in het tweede deel popliederen met een positieve(re) insteek.
Wat in voorgaande edities kon kan nu ook weer: Je eigen favoriete Top3 met popsongs samenstellen via de site www.top2000kerkdienst.nl/hattem

De muzikale kerkdienst start om 19.30 uur in de Emmaüskerk (deuren open vanaf 19.00 uur) en na afloop is er gelegenheid om elkaar nog te ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje. De toegang is vrij en iedereen is welkom. Wel wordt er bij de uitgang een collecte gehouden voor de organisatie Kerk in Actie.

Tekst & Foto Hans Lambrechts